Ontzettend blij en trots zijn we dat Britt Aaldering vanaf 1 september bij ons in de praktijk komt. Naast Teun Venema en Joep Roossink zal zij als derde Osteopaat bij Osteopathie-Doetinchem gaan werken.

In 2012 is Britt afgestudeerd als fysiotherapeut. In het werkveld merkte ze al snel dat ze iets miste. Osteopathie greep haar enorm; "Het lichaam wordt zoveel meer als een geheel beschouwt en niet als losse onderdelen"

Eindelijk kunnen wij osteopaten de zorg weer verlenen waarop veel mensen zitten te wachten.
Vanaf maandag 11 mei mogen de Osteopathiepraktijken weer open.

Helaas moeten we jullie mededelen dat onze praktijk tot 6 april gesloten blijft. Iedere patiënt wordt door ons gebeld om een nieuwe afspraak, na die tijd, in te plannen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om via een oefenprogramma voor thuis, natuurlijk aangepast aan uw klachten, fit te blijven.

De praktijk voor Osteopathie-Doetinchem volgt nauwkeurig de laatste ontwikkelingen rondom het Corona virus en volgt de landelijke richtlijnen die het RIVM ons aanraadt en/of oplegt, daardoor kan de osteopaat veilig zijn werk blijven doen.

Therapeuten en andere paramedici, zoals Osteopaten, kunnen de huisartsen juist nu enorm ontlasten door hun praktijken open te houden. Daarom zal Praktijk voor Osteopathie-Doetinchem open blijven om mensen gezond en fit te houden en zo de rest van de gezondheidszorg zo mogelijk te ontlasten.

We zijn trots om jullie te vertellen dat we prachtige voedingssupplementen in huis hebben.

Vanaf volgende week bij ons te koop! 

Beyuna; We want you to feel happy and healthy!

Wij zijn per 1 mei verhuisd!


Osteopathie-Doetinchem
Teun Venema en Joep Roossink
2e Loolaan 34 in Doetinchem.

Voor meer informatie en afspraken kunt u ons bereiken per mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of op telefoonnummer 06-83242627.

U kunt ook een afspraak maken via het patiëntenlogin op deze website.

Osteopathie-Doetinchem breidt uit en is klaar voor de toekomst.

Vanaf 1 januari 2014 gaat Teun Venema , Osteopaat D.O bij  Osteopathie-Doetinchem, een samenwerkingsverband aan met zijn collega uit Enschede, Joep Roossink.

De afgelopen vijf jaar heeft Teun met veel inzet en enthousiasme zijn praktijk aan de Keppelseweg 96 opgebouwd en inmiddels is de praktijk dusdanig gegroeid dat er ruimte is voor versterking.

Voor het lezen van dit artikel in de weekkrant, klik dan op de onderstaande link.

Osteopathie en andere manuele geneeswijzen
Een osteopaat is geen chiropractor, manueel therapeut of orthomanueel deskundige. Wel zijn er overeenkomsten in de inzichten van de verschillende manuele geneeswijzen. De belangrijkste verschillen tussen osteopaten en andere manuele geneeswijzen worden hieronder genoemd.