Aanhef
Mevrouw
Naam
Britt Aaldering
Titel
DO-MRO
Introductie

Ik ben Britt Aaldering. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In het werkveld merkte ik al snel dat ik wat miste. Ik kon patiënten wel helpen maar het moest beter kunnen. Al gauw stuitte ik op Osteopathie.

Dit greep mij enorm; het lichaam wordt zoveel meer als een geheel beschouwt en niet als losse onderdelen. In 2013 startte ik met de zesjarige opleiding Osteopathie aan het College Sutherland in Amsterdam.

Als fysiotherapeut richtte ik mij steeds meer op het bekkengebied. Het bekken wordt als basis van de mens gezien, zowel lichamelijk als psychisch. Dat maakt dit een erg interessant gebied. De laatste jaren richtte ik mij ook steeds meer op zwangere vrouwen. Bekkenklachten komen zo ontzettend veel voor en zijn eigenlijk heel goed te behandelen. Ook gaf ik wekelijks bootcamptrainingen aan zwangeren zodat ze op een verantwoorde manier konden blijven bewegen.

Zelf heb ik in de afgelopen jaren 2 mooie kindjes mogen krijgen met mijn vriend. Mijn hobby’s bestaan uit; hardlopen, paardrijden, ben gek op reizen; de wereld/culturen verkennen en met een goed boek maak je mij ook altijd blij.


Cursussen:

  • Funktionelle Anatomie am Präparat- obere Extremität, universiteit Heidelberg, aug. 2018
  • Bekkenpijn volgens de methode van Cecile Rost