Aanhef
De heer
Naam
Joep Roossink
Titel
DO-MRO (NL)
Introductie

Mijn naam is Joep Roossink, 38 jaar.

Drie jaar geleden ben ik na mijn eigen osteopathie praktijk gestart in Enschede met collega Ewald Hams. Aangezien het samenwerken met een andere osteopaat met aanvullende competenties goed beviel hebben Teun en ik besloten om in Doetinchem hetzelfde te gaan doen onder de bestaande naam Osteopathie Doetinchem. Vanaf januari dit jaar ben ik de maandagen aanwezig in Doetinchem.

Het werken als osteopaat geeft mij veel voldoening. Als behandelaar heb ik in mijn werkzame leven inmiddels de nodige ervaring kunnen opdoen bij sporters, volwassenen maar ook bij baby’s en kinderen.

 In mijn vrije tijd volg ik het voetbal op tv en doe zelf aan hardlopen en enkele balsporten. In de (sport)fysiotherapie heb ik hiervoor ruim 10 jaar gewerkt in diverse particuliere praktijken alvorens me alleen nog te richten op de osteopathie.

 

Door mijn ervaring en het met enige regelmaat volgen van bijscholingen denk ik een betrouwbare en kundige osteopaat voor u te zijn en hoop u dan ook te kunnen begroeten in onze praktijk.